SecondLive

SecondLive

slika.png

Metaverse je 3-D virtualni svijet. Integrira virtualnu stvarnost, proširenu stvarnost, igre i društvene mreže, gdje korisnici mogu komunicirati. Ovaj ekosustav radi u stvarnom vremenu i uvijek je spreman za rad. Metaverse pobjeđuje ograničenja geografskih granica.


SecondLive: Postanite ikona kakvu želite i slobodno lutajte prostorima kao što su izložbe, plesni podiji, trgovački centri, radna mjesta i tako dalje. Možete prilagoditi svoj avatar, izraditi vlastiti sadržaj. Igrajte i zaradite!
slika.png

U SecondLiveu proces stvaranja novog sadržaja događa se prirodno poput razgovora, dijeljenja misli i uspostavljanja veza. Svatko ima kreativni potencijal i možete podijeliti njihov rad na način na koji to rade praktičari i profesionalci. Zato je tim stvorio ovaj ekosustav.

 

SecondLive je vrlo prilagodljiv za kreativnost. Možete ih koristiti za stvaranje mnogo različitih stvari. Pomoću uređivača avatara možete dizajnirati nakit i odjeću prema svojim potrebama modnog dizajna.

Ukratko, daju vam otvorenu kreativnu platformu u svijetu SecondLive gdje možete dizajnirati veste, haljine, vjenčano prstenje, sunčane naočale, štikle, tenisice i još mnogo toga. Što je još važnije, možete prodati svoje dizajne i profitirati od svojih kreacija.

 

Kreatori mogu stvoriti neograničen broj stavki za dijeljenje i prodaju. Kreatori mogu dobiti do 10% tantijema od svake uspješne prodaje. Nadalje, možete se predstaviti izgradnjom zajednica oko svojih djela. Vaše digitalno poslovanje bit će u punom procvatu prije nego što to primijetite.

 

AVATAR

Svi likovi u SecondLiveu izgrađeni su korištenjem formata 3D modeliranja temeljenog na VRM-u, koji se posebno koristi za rukovanje 3D modeliranjem antropomorfnih virtualnih likova. U SecondLiveu možete zamijeniti zadanu odjeću i dodatke svog Avatara vlastitim dizajnom i možete napraviti odjeću, kompletnu odjeću ili nešto između.

1. Fleksibilni pokretni izraz

2. Samo jedna datoteka

3. Emotikoni

4. Više metoda prikazivanja

5. Točan i kontroliran pogled

6. S proljetnom fizikom

7. Namjenske postavke za terminalnu opremu

8. Ugrađene informacije o licenci

slika.png

SecondLive nudi mnoštvo 3D scena, uključujući zabave, igre, štandove, robne kuće, izložbe, prijenose uživo, koncerte i još mnogo toga. Sve se može doživjeti bez izlaska iz kuće ili putovanja. U prostoru Metaverse možete raditi što god želite.

 

Uloge osobnog prostora NFT

1. Korisnici koji posjeduju svemirske NFT-ove mogu stvoriti osobni prostor, koji je ekvivalentan vlasništvu vlasnika u Metaverseu. Prostor je osobna imovina korisnika, koja se može uređivati i nastanjivati.

2. NFT-ovi osobnog prostora slični su vlasničkom listu ili ključu. To je vlasnički list nad Svemirom i budućim prihodima ostvarenim u Svemiru.

3. Drugi atribut osobnog prostora je poput "velikog rudarskog stroja". U svijetu Metaverse, prema aktivnosti osobne sobe, korisnici mogu ostvariti profit u "BEAN-u" (BEAN se može uložiti za LIVE).

4. Osobni prostor NFT-ovi se mogu koristiti za obavljanje transakcija i prijenos računa.

slika.png

RASPRAVA:

Second Live prilično je potencijalan projekt koji se oslanja na snagu cijele tvrtke u izgradnji platforme.

Okupljamo najbolje protokole koje su izradili najpametniji timovi s najboljim znanjem u kripto industriji. Vjerujemo da je ova modularna snaga definitivno bolja od snage jednog entiteta.

Na temelju tog koncepta nastavit ćemo integrirati najbolje protokole u naše proizvode, a također stvaramo nove.


Više informacija
Web stranica: http://t.me/SecondLiveCommunity
APP: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.secondlive.secondlive
Apple trgovina: https://apps.apple.com /us/app/secondlive/id6444660327 

Telegram: http://t.me/SecondLiveCommunity
Meduam: https://medium.com/SecondLive  : https://twitter.com/SecondLiveReal
Discord: https://discord.gg/secondlive
TiktokChannel: https://www .tiktok.com/@secondlive.world
Github: https://github.com/SecondLive
 

AUTOR

Bitcointalk korisničko ime: Mirasi Tyas

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2850994

Adresa novčanika: 0x691F02A8bB6f2d303D6AB12e6E4b33A38188Ca42

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Crypcore

Community Business Token

COINTACTED